Selecteer een pagina

Social Media (Twitter en Facebook)

Als onze social media vrijwilliger, help je ons met onze zichtbaarheid op social media. We zoeken iemand die kan adviseren en ondersteuning kan bieden bij het opstellen van een social media protocol en zo kan helpen met een goede social media strategie. Wij willen daarbij ook graag naar andere manieren van communiceren kijken, zoals bloggen en vloggen. Praktisch zorg je ervoor dat de organisatie zichtbaar is in de externe media ontwikkelen door het klaarzetten van posts op Twitter en Facebook. Hierbij is het van belang om ook de laatste ontwikkelingen in de GGZ bij te houden en te delen.

Werkzaamheden

  • Je plaatst berichten op social media.
  • Je zorgt dat de kanalen altijd up-to-date zijn.
  • Je vergroot het bereik en zorgt dat er interactie is.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Natalie Spaans, coördinator landelijk bureau. E-mail: . Bellen mag ook: 06 161 37 555 (werkdagen: dinsdag en donderdag).