Selecteer een pagina

Plusminus – leven met bipolariteit, biedt op verschillende manieren contact met lotgenoten, omdat het fijn is om (h)erkenning te vinden bij anderen. Vanwege de coronacrisis waarin de fysieke contacten niet of nauwelijks kunnen plaatsvinden hebben wij, net als vele andere verenigingen, gezocht naar nieuwe kansen om toch in contact te blijven met onze leden. Zo zijn er inmiddels digitale groepen en organiseren we voorlopig nog de landelijke dag online. Dit blijkt erg gewaardeerd te worden. De eerste landelijke dag werd meer dan 750 keer bekeken!

Daarom, tijd voor uitbreiding! De komende maanden willen wij u een programma aanbieden van interactieve lezingen over verschillende thema’s. Om een passend en interessant aanbod samen te stellen, vragen wij uw inbreng. “Is er een specifiek onderwerp wat u belangrijk of interessant vindt om meer over te weten?” “Kent u een goede spreker, ervaringsdeskundige of professional die één van de online Webinars kan verzorgen?” Laat het ons dan weten en stuur een mailtje aan: landelijkedagen@plusminus.nl

Op dinsdagavond 23 februari 2021 organiseert plusminus het eerste Webinar: ‘bipolariteit vanuit energetisch perspectief’. Bent u erbij? Meldt u dan aan via: landelijkedagen@plusminus.nl

Bipolariteit vanuit energetisch perspectief
Wanneer: 23 februari van 19.00 tot 20.30 uur
Deze Webinar kun je volgen via deze link: https://us02web.zoom.us/j/88033294647

Binnen de reguliere GGZ gaat het veelal om pillen en praten. Het kan interessant zijn om op zoek te gaan naar complementaire therapieën om beter in balans te komen. Er is op dit gebied veel te ontdekken.

Energetische therapieën nemen onder de complementaire therapieën een bijzondere plaats in. Vanuit een aanvullend wereldbeeld, waarin een niet-materiële werkelijkheid een rol speelt, is bipolariteit inzichtelijk te maken. Aspecten als trauma en spiritualiteit spelen hierbij een rol, naast de klassieke inzichten rondom fysieke en sociale factoren. Niet alles is goud wat er blinkt: energetische therapieën kunnen ondersteunen bij herstel, meer balans brengen en helpen inzichten op te doen. Het kan echter bij verkeerd gebruik ook misgaan.

In deze Webinar kijken we naar de energetische visie op bipolariteit, de behandeling en tips om thuis toe te passen. Het Webinar wordt verzorgd door Merel de Waard. Zij heeft een praktijk voor natuurgeneeskunde in Utrecht en heeft veel kennis van psychosegevoeligheid.

Deelnemers aan het Webinar loggen vanuit hun eigen omgeving in. Deelnemers worden van harte aangemoedigd om tijdens het Webinar vragen te stellen.