Selecteer een pagina

Wanneer

08/11/2023    
14:00 - 16:00

Waar

Zeeuwse Gronden
Nieuwstraat 6, Terneuzen, Zeeland, 4531ZW

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Graag willen we je uitnodigen deel te nemen aan onze nieuwe bijeenkomsten gericht op herstel. Dit is gebaseerd op verbondenheid, onderlinge steun tussen mensen met overeenkomstige ervaringen.
Centraal staan begrippen als veerkracht, eigen ontwikkeling, ontplooiing, weerbaarheid en eigen regie. Herkenning en erkenning door het delen van ervaringen kan bijdragen aan kracht te vinden en zingeving te gaan ervaren.
Elke bijeenkomst zal aan de hand van een thema dieper ingaan op herstel. Herstel is een persoonlijk proces om in en na psychische ontwrichting balans te hervinden voor een vervullend leven. Er is veel geschreven en kennis op dit gebied en interessante en wetenschappelijke onderbouwde informatie. De inbreng van de eigen ervaringen kan inzichten geven in herstelprocessen, de fases van herstel en elkaar op die manier bekrachtigen. Er zal aandacht zijn voor de inzichten van psychiaters, wetenschappers, ervaringsdeskundigen en de velen die de herstelbeweging in gang hebben gebracht met maximale aandacht voor ieders eigen ervaring.

Aanmelding kan bij:
Anne-Marie Broos
0648259797
a.broos@plusminus.nl