Selecteer een pagina

Wanneer

18/03/2023    
13:00 - 16:30

Evenement type

Zaterdag 18 maart 13 tot 16.30 uur bij JOTA te Oostburg, Raadhuisplein 4.

INFOMARKT MENTALE GEZONDHEID MET MUZIKAAL INTERMEZZO

Wat is mentale gezondheid, bij wie kun je informatie vragen. Vanmiddag staan ze er voor je op deze infomarkt en kan je je vragen stellen aan zorgaanbieders, ervaringsdeskundigen.

Maak kennis met Petra d’Huy, winnaar van de PZC Publieksprijs met haar boek ‘Petra etcetera’,

Verder zijn aanwezig:

· Zorgaanbieders Emergis en Zeeuwse Gronden. In deze tijd met veranderingen in de zorg voor een mentaal gezondheid zijn, is het goed om je te oriënteren over de mogelijkheden, zoals hulp online, de werk en leerbedrijven, dagbesteding. www.emergis.nl

· Info over de geplande woonvorm in Breskens door Zeeuwse Gronden www.zeeuwsegronden.nl · Vereniging Plusminus – leven met bipolariteit (www.plusminus.nl); · Anoisksis voor mensen met psychoses (www.anoiksis.nl); · Stichting Petra etcetera, voor mensen met een bipolaire stoornis www.petraetcetera.com; · Zelfregiecentrum, Stichting Hersteltalent (www.hersteltalent.nl); · Vereniging Ypsilon Zeeland voor naasten (www.ypsilonzeeland.nl).

Muzikaal optreden van 14-14.30 en 15-15.30 uur mmv de band Across the Hedge

De band speelt folkmuziek en gezellige liedjes, de band is samengesteld met leden uit Zeeuws-Vlaanderen.

Met muziek en het genot van een heerlijk kopje koffie of thee in het restaurant van JOTA wordt dit een aangename en gezellige middag, iedereen welkom!

Samen kunnen we het leven aangenamer maken.

Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.

Tot zaterdag 18 maart!

Meer informatie: Magda de Feijter Mobiel: 06 54 362 376 Mail: eventoostburg@gmail.com

Het evenement is mogelijk gemaakt door financiële bijdrage van de gemeente Sluis en georganiseerd door Event Oostburg Zeeland samen met Ypsilon.