Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regiodag

27 november 2021 @ 13:00 - 17:00

Beste leden van regio Zuid-Holland,

Op 27 november 2021 vind er eindelijk weer eens een Regiodag plaats. En omdat het een feestelijk winters tintje zal hebben, mag je er ook net zo winters en feestelijk uit zien.

En omdat het winters en feestelijk zal zijn, vragen wij jou ook om een creatieve bijdrage. Dit mag je zelfs voordragen en/of laten zien. Is dat een te grote drempel voor je? Dan mag je jouw creatieve bijdrage ook mailen naar zuidholland@plusminus.nl en dan zullen wij zorgdragen dat er iets gedaan mee word tijdens deze Regiodag.

Het programma* van de dag is als volgt:

13.00 – 14.00 = Opening door de RCPers van Zuid-Holland. Thee, koffie en broodjes liggen klaar.

14.00 – 15.00 = De beurt aan onze eerste spreker van de dag, Richard Wesseloo, psychiater Erasmus MC. Er zal ruimte zijn voor eventuele vragen.

15.00 – 16.00 = Onze tweede spreker, Nadya van der Sluis, ervaringsdeskundige en auteur van het boek ‘’Van kwetsbaarheid naar kracht’’. Er zal ruimte zijn voor eventuele vragen.

16.00 – 17.00 = Voor degenen die geïnteresseerd zijn is er een borreluurtje.

Tijdens het openingsuurtje en het borreluurtje is er tijd om jouw creatieve bijdrage te delen met de rest van de leden.

Als locatie hebben we ervoor gekozen om samen te komen bij:

Stichting Kompassie

Laan 20

2512 GN Den Haag

Toegankelijkheid

De ruimte die wij tot onze beschikking hebben gekregen is alleen bereikbaar met de trap.

Bereikbaarheid

Gelegen in de Haagse binnenstad is de locatie van Kompassie vanuit alle richtingen zeer goed bereikbaar. Laan 20 bevindt zich vrijwel op de hoek, direct naast het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat.

De dichtstbijzijnde halte van het openbaar vervoer is Grote Markt. Hier stoppen tram 6, Randstadrail 2, 3 en 4 evenals bus 25 en 130. Check www.9292.nl voor vertrek- en aankomsttijden.

Parkeergelegenheid

Er is geen directe parkeergelegenheid behalve dan de betaalde parkeergarages in de buurt, op redelijke loopafstand: – Q Park Grote Markt (https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/den-haag/grote-markt/ ) – Q Park City Parking (https://www.q-park.nl/nl-nl/parkeren/den-haag/city-parking/ )

LET OP! Vanwege beperkte ruimte voor 35 personen, vragen wij je om je aan te melden door een e-mail te sturen naar zuidholland@plusminus.nl , dus neem je ID mee. Mondkapje is NIET verplicht. GEEN QR-code nodig of gele boekje.

*Programma is onder voorbehoud, gezien de tijd waarin we op dit moment leven kan er afgeweken worden van dit programma indien nodig.

Tot dan!

Groetjes,

Regioteam Zuid-Holland

Gegevens

Datum:
27 november 2021
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie: