Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouwstenen van een gezonde leefstijl

24 juni 2022 @ 16:00 - 18:00

In navolging van de Landelijke Dagen van Plusminus organiseren we bijeenkomsten in Eindhoven. Een middag in het teken van een thema, waarbij ontmoeting en voorlichting samengaan. Hierbij willen we je uitnodigen voor een bijeenkomst in Eindhoven, een middag in het teken van het thema Leefstijl.

Mariëlle van Beckhoven heeft sinds 2007 de diagnose bipolariteit en zij laat zien hoe ze in de vijftien jaar daarna stap voor stap haar leefstijl heeft bijgesteld om zo goed mogelijk stabiel te blijven.  Jochem Maes (psychiater i.o.) zal het ontwikkelen van een gewenste leefstijl toelichten met als uitgangspunt de balans tussen draagkracht en belastbaarheid. Bij een gezonde leefstijl hoort een gedragsverandering en Noortje van der Heijden (leefstijlverpleegkundige) zal aangeven hoe je dat doet en met name hoe je het vol kan houden.

We willen graag afronden met het peilen van jullie interesse voor leefstijl-onderwerpen, zoals bewegen, voeding, slapen, relaties, zingeving, die we in een volgende bijeenkomst kunnen uitdiepen.

We nodigen je van harte uit om op vrijdag 24 juni van 16:00 – 18:00 uur aanwezig te zijn bij deze Regionale Bijeenkomst. De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van Eindhoven Atletiek, J.C. Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven. Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar noordbrabant@plusminus.nl .

Tot ziens,

Met vriendelijke groet,

Namens Plusminus Noord-Brabant: Hans Kuijpers en Mariëlle van Beckhoven

Namens GGzE: Noortje van der Heijden, Jochem Maes en Silvia Schuiling

Gegevens

Datum:
24 juni 2022
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie: