Selecteer een pagina
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke Dag: seksualiteit

25 september 2021 @ 10:00 - 15:00

Praktische informatie

Bijeenkomst Landelijke Dag plusminus
Thema Seksualiteit
Datum 25 september
Link Livestream   https://outoftheboxtv.nl/livestream/

Locatie
Eenhoorn, Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort (Dit is tegenover het centraal station van Amersfoort). Er zal bij binnenkomst worden gevraagd om een geldige QR code in de corona check app. Het is een vereiste van de locatie, niet van plusminus. Dit betekent dus dat je jouw vaccinatiebewijs moet uploaden of een ‘test voor toegang’ moet doen (https://www.testenvoortoegang.org/).

Ochtendprogramma
10:00- 10:30
Inloop en ontvangst met diverse stands van oa: Plusminus (young), Ruby van der Kuil, Stichting Labyrint-In Perspectief, Hersenstichting

10:30-12:00
Talkshow onder leiding van Linda Jekel met de volgende gasten: Nanette Waterhoud spreekt uit haar functie als ervaringsdeskundige bij de GGZ Noord Holland Noord. Mirjam Peters, beeldend kunstenaar, laat in haar boek “Kunst tussen manie en depressie” zien hoe stemming ook seksualiteit beïnvloedt en Karin Rosier is GZ psycholoog en seksuoloog en deelt haar kennis over seksualiteit en bipolariteit.

12:00-13:00
Pauze: diverse stands (zie boven)

Middagprogramma
Locatie: Huis van de gezondheid, Stationsplein 125 Amersfoort

13:00-14:30 Gespreksgroep Young
13:00-14:30 Gespreksgroep Naasten
13:00-14:30 Gespreksgroep Lotgenoten

Kosten
Geen, een bijdrage aan onze collectebus wordt wel zeer op prijs gesteld.
Consumpties zijn voor eigen rekening. In het nabijgelegen treinstation zijn voldoende mogelijkheden tot het kopen van lunch. Ook is het uiteraard mogelijk om een eigen lunch mee te nemen.

Aanmelden
Via het formulier hieronder kunt u zich aanmelden. Het aanmelden helpt ons bij het organiseren en in goede banen leiden van deze dag. Wij verzoeken ook alle vrijwilligers zich aan te melden.


Gegevens

Datum:
25 september 2021
Tijd:
10:00 - 15:00

Locatie

Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2
Amersfoort, Nederland
+ Google Maps