Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ontmoetingsbeurs ‘Bipolaire stoornis en psychose’ in Zeeland (World Bipolar Day)

28 maart 2019 @ 18:30 - 21:30

Gratis

In het kader van World Bipolar Day, die dit jaar in het teken staat van ‘Literatuur’ organiseert de landelijke vereniging plusminus in samenwerking met ggz Emergis, Stichting Hersteltalent, ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland op donderdag 28 maart een ontmoetingsbeurs.
Deze bijeenkomst is voor mensen die last hebben van een bipolaire stoornis en/of psychoses, hun naasten en behandelaars.
Ook mensen die geïnteresseerd zijn in dit thema zijn welkom.

De inloop is om 18.30 uur in de foyer (souterrain) van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Kousteensedijk 7 in Middelburg.

Tijdens de bijeenkomst vertelt schrijfster en ervaringsdeskundige Dineke Ypeij van het boek ‘De smaak van hemel & hel’ haar verhaal.
In de pauze presenteren verschillende organisaties zich; waaronder ggz Emergis, stichting Hersteltalent, Ypsilon en plusminus – leven met bipolariteit.
Verder is er info te vinden van stichting Samen Sterk zonder Stigma, MIND, Depressie vereniging, Social Run, Psychosenet, VR-experience ‘De verwarde man’ et cetera.

Na de pauze wordt Luc Vercauteren geïnterviewd door psychiater Jeroen Kloet over zijn boek ‘Grenzeloos Geluk’ dat dit jaar is uitgekomen.
Een inspirerend verhaal over zijn fietstocht naar Teheran. Aan het eind van de avond is er een boekenverloting.

 De bijeenkomst is gratis. Een donatie wordt op prijs gesteld.  Graag aanmelden via zeeland@plusminus.nl

 Voor meer informatie kun je contact opnemen met de regionaal contactpersoon van plusminus Petra d’Huy, 06 22 64 46 52 (ook via Whatsapp), zeeland@plusminus.nl.

 

Gegevens

Datum:
28 maart 2019
Tijd:
18:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kousteensedijk 7 in Middelburg
Kousteensedijk 7
Middelburg, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie