Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regionale bijeenkomst “Alles wat leeft, heeft licht nodig”

10 september 2021 @ 16:00 - 18:00

In navolging van de Landelijke Dagen van Plusminus willen we een bijeenkomsten gaan houden in Eindhoven. Een middag of avond in het teken van een thema, waarbij ontmoeting en voorlichting samengaan.

De eerste bijeenkomst heet: “alles wat leeft, heeft licht nodig”. Mensen met een bipolaire stoornis hebben dat licht soms nog een beetje harder nodig. Een depressie of een verstoord slaapritme kan worden verholpen met lichttherapie. Maar wat is lichttherapie en hoe werkt dat dan?

Lisette Rops (psychiater GGzE) en Christian Conrads (psychiater i.o.) zullen wat vertellen over de werking van licht en je biologische klok. Jasmijn van Kooten is werkzaam bij het LichtCafé en gaat wat vertellen over de praktische gang van zaken. Ze neemt een paar lichtlampen mee, zodat iedereen kort kan kennismaken met deze therapie. Tot slot zal een aantal gebruikers van het LichtCafé ervaringen delen.

We nodigen je van harte uit om op vrijdag 10 september van 16:00 – 18:00 uur aanwezig te zijn bij deze Regionale Bijeenkomst in de Kantine van Eindhoven Atletiek, J C Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven De deelname is gratis. Je kunt je aanmelden door het sturen van een e-mail naar noordbrabant@plusminus.nl .

Tot ziens,

Met vriendelijke groet,

Namens Plusminus Noord-Brabant: Hans Kuijpers en Mariëlle van Beckhoven

Namens GGzE: Silvia Schuiling en Christian Conrads

Gegevens

Datum:
10 september 2021
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie: