Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar ‘Regie houden tijdens een crisis’

21 februari 2022 @ 19:00 - 20:30

Er is weer een webinar in februari en het gaat dit keer over regie houden tijdens een crisis.

Een crisis is iets naars om mee te maken. Tijdens een crisis ben je soms flink in de war en kun je jouw wensen en gevoelens niet goed onder woorden brengen. Je raakt de controle kwijt. Dat is een vervelende situatie voor jezelf en voor de mensen om je heen. Zij willen tenslotte niets liever dan jou helpen op een manier die bij jou past. Met de Crisiskaart of Hulpkaart maak je dat mogelijk. Je behoudt met deze kaart namelijk zelf de regie. Met de Crisiskaart of Hulpkaart laat je jouw eigen stem horen in een verwarrende tijd. 

Nadya van der Sluis heeft zelf een bipolaire stoornis type 1 en toen zij in 2019 een terugval kreeg maakte zij kennis met de crisiskaart. Tijdens de webinar zal zij vertellen hoe dit voor haar helpend is en wat erbij komt kijken indien je een crisiskaart neemt. 

Kim groenestein van der Beek is coördinator bij stichting crisiskaart NL en geeft trainingen en voorlichtingen omtrent de crisiskaart. Zij zal hier tijdens de webinar meer over vertellen.   

Het webinar zal plaatsvinden op maandag 21 februari van 19:00 uur tot 20:30 uur. We hopen van harte dat je erbij bent! Tijdens dit webinar is er de gelegenheid om vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.  

De link van het webinar is: https://us02web.zoom.us/j/89161780436 

Gegevens

Datum:
21 februari 2022
Tijd:
19:00 - 20:30