Selecteer een pagina

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World Bipolar Day

30 maart 2022 @ 19:30 - 21:00

30 maart World Bipolar Day met als thema muziek

Op 30 maart, de sterfdag van Vincent van Gogh, is er wereldwijd aandacht voor de bipolaire kwetsbaarheid. Dit jaar is het thema muziek in relatie tot bipolariteit. Wat betekent muziek voor jou? Luister je tijdens een manie naar andere muziek dan tijdens een depressie? Welke muziek geeft jou kracht of troost? We organiseren die dag verschillende activiteiten waarbij deze invalshoeken terugkomen.

Programma Deventer

De centrale bijeenkomst is van 19.30 – 21.00 in Deventer. Met live optredens en een pub quiz belooft het een fantastische dag te worden. Er is ruimte voor ongeveer 50 bezoekers. Als je er bij wil zijn en/of iets wil delen over jouw muziekervaring stuur dan een e-mail naar voorzitter@plusminus.nl.

Voor wie er niet bij kan zijn is de dag ook via een livestream te volgen (deze link staat op de dag van de uitzending op onze homepage en wordt via Facebook en Twitter gedeeld). Aan de quiz kun je ook online meedoen. Het leukste is als je met een team speelt. Schrijf je in, bedenk een leuke teamnaam en verstuur je inzending naar voorzitter@plusminus.nl.

Regionale activiteiten

Ook lokaal/regionaal is er aandacht voor World Bipolar Day. De activiteiten worden de komende tijd vermeld op onze website of op de website van KenBis. Mocht je zelf muziek spelen of wil je je favoriete nummer laten horen dan kun je je aanmelden bij voorzitter@plusminus.nl. Geef aan waar je woont en wat je wil gaan doen. Wij zullen je tijdig benaderen met de details van de bijeenkomsten.

Gegevens

Datum:
30 maart 2022
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,