Selecteer een pagina
h

Bureau

De coördinator is verantwoordelijk voor de werkzaamheden van het bureau maar ook de coördinatie van de regio’s, voorlichting en communicatie.

Het bureau is belast met:

  • de administratie;
  • de telefonische helpdesk voor leden en niet-leden;
  • de ondersteuning van de regio’s, de lotgenotentelefoon, het bestuur en de redactie van PLUSminus.

Voor opzeggingen, algemene vragen met betrekking tot de vereniging en de regio’s is het bureau bereikbaar via bureau@plusminus.nl. Specifieke vragen voor de bureaumanager kunnen naar bureaumanager@plusminus.nl.

Coördinator Landelijk bureau

 

Natalie Spaans (1977)

Natalie is per september 2019 gestart bij Plusminus. Als coördinator is zij verantwoordelijk voor de werkzaamheden van het bureau maar ook de coördinatie van de regio’s, voorlichting en communicatie.

Met bipolariteit en andere aandoeningen van psychische aard heeft Natalie affiniteit. Met name van mensen die dicht bij haar staan.

Natalie studeerde Social Management aan de Hogeschool Utrecht (2010-2015). Tijdens en na haar studie werkte zij samen met professionals, onderzoekers, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers. In verschillende projecten op themagebieden als zelforganisatie, talentontwikkeling en leefstijlbevordering van kwetsbare groepen,  sociale opgaven in de wijk en armoedebestrijding.