Selecteer een pagina

Community

Plusminus Young wil een goede, prettige en veilige omgeving bieden. Voor uitwisseling, informatie, nieuws, contact en het delen van ervaringen. Dit doen we al via gespreksgroepen op de landelijke dag, tijdschrift PLUSminus, podcasts, Facebook en Instagram. Dit gaan we uitbreiden met blogs en vlogs, maar we willen ook aan de slag met nieuwe manieren van online communicatie.

Het uitwisselen van ervaringen lucht op, biedt herkenning en je kan advies krijgen van een lotgenoot die precies weet wat het is om een bipolaire stoornis te hebben.

Voor uitwisseling is er vier keer per jaar, tijdens de landelijke dag, een gespreksgroep voor jongeren. Ook organiseert Young eigen evenementen zoals de Young Pubquiz en laatst het Bipo Café. We zijn momenteel ook bezig met de organisatie van twee nieuwe evenementen, een museum trip en een stad wandeling.

Je kunt ook terecht op onze Facebook pagina: www.facebook.com/groups/plusminusyoung/.

Of onze Whatsapp groep: *Mail ons voor toegang tot de app groep

Plusminus Young maakte zelf ook podcasts. Hierin gingen zij het gesprek aan met uiteenlopende gasten die op hun eigen manier te maken hebben met de bipolaire stoornis. Van mensen met eigen ervaringen tot professionals, wetenschappers en naasten. De podcast is momenteel te beluisteren via Soundcloud en de Apple podcast app.

Forum

Er is ook een forum speciaal voor jongeren met bipolariteit van 18 tot 35 jaar. Je kunt er veilig en vrijuit chatten met mensen van jouw leeftijd over verschillende onderwerpen. Om deel te nemen aan het forum moet je eerst het registratieformulier invullen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail. Één van de moderators verleent je toegang en neemt contact met je op via een privé bericht op het forum. Klik hier om je te registreren of in te loggen.