Selecteer een pagina

Community

Plusminus young wil een goede, prettige en veilige omgeving bieden. Voor uitwisseling, informatie, nieuws, contact en het delen van ervaringen. Dit doen we al via gespreksgroepen op de landelijke dag, tijdschrift PLUSminus, podcasts, Facebook en Instagram. Dit gaan we uitbreiden met blogs en vlogs, maar we willen ook aan de slag met nieuwe manieren van online communicatie. 

Plusminus young maakt zelf ook podcasts. Hierin gaan zij het gesprek aan met uiteenlopende gasten die op hun eigen manier te maken hebben met de bipolaire stoornis. Van mensen met eigen ervaringen tot professionals, wetenschappers en naasten. De podcast is momenteel te beluisteren via Soundcloud en de Apple podcast app.

Er is ook een forum speciaal voor bipolaire jongeren van 18 tot 35 jaar. Je kunt er veilig en vrijuit chatten met mensen van jouw leeftijd over verschillende onderwerpen. Om deel te nemen aan het forum moet je eerst het registratieformulier invullen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail. Één van de moderators verleent je toegang en neemt contact met je op via een privé bericht op het forum. Klik hier om je te registreren of in te loggen.