Selecteer een pagina

Donateur

Als donateur steun je ons werk en maak jij het mogelijk om onze activiteiten goed en duurzaam te blijven uitvoeren. Met jouw donatie verbeter je het leven van bipolairen en hun naasten.

Wil je jouw ervaringen op gebied van bipolariteit delen met een ander? Heb je als naaste te maken met bipolariteit of ondersteun je de doelen van Plusminus van harte? Het kan ook zijn dat je geen lid (meer) wil zijn, maar Plusminus wel wil ondersteunen.

Overweeg dan om donateur te worden. In dat geval maak je jaarlijks tenminste €10,- over. Ook als donateur help je anderen om te leren leven met bipolariteit!  Plusminus waardeert dat met

  • gratis deelname aan onze landelijke dagen;
  • indien je dat wenst, de digitale nieuwsbrief met per kwartaal alle nieuwtjes en evenementen.

Periodieke giften

Als donateur doe je een periodieke gift, zo wordt dit omschreven door de belastingdienst. Plusminus stelt jouw periodieke schenking zeer op prijs, want die verzekert de vereniging over een langere periode van een vast bedrag voor langdurige projecten.

Een prettig voordeel is dat jouw donatie volledig aftrekbaar wordt van de belasting als je aan de voorwaarden voldoet, zodat je een deel van de kosten terugkrijgt van de belastingdienst. Je kunt dus goedkoper doneren…of meer zonder extra kosten natuurlijk! Meer informatie is te vinden op de website van de belastingdienst.

Start nu met doneren en vul hieronder het formulier in.

Ontvang je de overeenkomst liever per post? Of heb je vragen over doneren of het invullen van de overeenkomst? Neem dan contact op met ons bureau op telefoonnummer 033- 3032350 of bureau@plusminus.nl. We staan je graag te woord.