Selecteer een pagina

Eenmalige gift

Ongeveer 210.000 Nederlanders hebben een bipolaire stoornis. Tegelijkertijd is openlijk praten over deze aandoening nog steeds taboe. Je kunt ons steunen met een eenmalige gift. Help ons dit taboe te doorbreken! Zo voorkom je dat onze achterban niet de hulp krijgt die ze nodig hebben, lijden in stilte of in een isolement raken. 

Al sinds 1987 kunnen patiënten en naasten bij onze vereniging terecht. Plusminus wil betrokken zijn bij het ontwikkelen van verschillende onderzoeken en projecten gericht op verbetering van kwaliteit van zorg en van leven. Met jouw gift maak je het mogelijk dat wij ons werk kunnen blijven doen!

Belasting

Omdat Plusminus is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en daarmee erkend als goed doel. Dat betekend dat jouw eenmalige gift helemaal ten goede komt aan mensen met een bipolaire aandoening en hun naasten. Lees hier meer informatie over onze ANBI status. Eenmalige giften worden door de Belastingdienst anders gezien dan periodieke giften en dus ook anders belast. Zo geldt er een drempel voor de aftrekbaarheid van een eenmalige gift. Meer informatie hierover is te vinden op de site van de Belastingdienst. Wil je een groter bedrag geven met een bepaald doel dan vind je hierover meer informatie onderaan deze pagina.

Steun ons met jouw gift via onderstaand formulier.

Steun ons!

Grote giften

Grote gevers zijn van grote betekenis! Met een grote gift kunnen we moedige stappen zetten. We bepalen samen op welke aandachtsgebieden of welke projecten jouw gift wordt ingezet om het verschil te maken. Overweeg je een grote gift? Dan bespreekt ons bestuur graag jouw wensen in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Thuis of op ons kantoor. Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met onze voorzitter via voorzitter@plusminus.nl.