Selecteer een pagina

Lidmaatschap plusminus

Lidmaatschap plusminus

Heb jij ervaring met een bipolaire stoornis? Zelf of in je omgeving? Wordt dan lid van plusminus voor 30 euro per jaar.  Je mag natuurlijk altijd een hoger bedrag kiezen om ons extra te steunen.

Bij plusminus ben je niet alleen! Het overkomt meer mensen dan je denkt. Net als jij weten we uit eigen ervaring hoe ingrijpend een bipolaire stoornis kan zijn. Niet alleen voor degene met de stoornis, maar ook als naaste. Plusminus is er graag voor jou. Met jouw steun ben je er ook voor andere mensen met een bipolaire stoornis.

Plusminus waardeert jouw lidmaatschap met:  

  • een welkomstpakket;
  • gratis deelname aan onze landelijke dagen en een lotgenotengroep;
  • PLUSminus, ons kwartaalblad boordevol interessante artikelen en inspirerende ervaringsverhalen over leven met bipolariteit;
  • de digitale nieuwsbrief met maandelijks alle nieuwtjes en evenementen. 

 

Vergoeding

Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt de contributie geheel of gedeeltelijk. Plusminus is aangesloten bij het Landelijk Platform GGZ (LPGGZ), vaak een voorwaarde om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Meer informatie vindt je in de zorgwijzer.

 

Ja, ik help mee

Ik steun vereniging plusminus en meld me aan als:

Ik geef toestemming om:

12 + 12 =

Opzeggen

We hopen dat je als lid betrokken wilt blijven bij onze vereniging. Voor iedereen met de bipolaire stoornis is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen plusminus ondersteunen. Samen staan we sterker! Wil je toch opzeggen? Dan dien je dat vóór 1 december van het lopende kalenderjaar te doen. Dit kan door e-mail te sturen naar bureau@plusminus.nl. Als je opzegt, verzoeken we je vriendelijk om het volgende te vermelden:

  • naam, adres en telefoonnummer;
  • datum van beëindiging;
  • reden van opzegging.

Mocht je willen opzeggen, omdat je het bijvoorbeeld niet meer prettig of interessant vindt om ons blad te ontvangen, kun je natuurlijk ook overwegen om ons als donateur te blijven steunen.