Selecteer een pagina

Lid worden van Plusminus

Heb je een bipolaire aandoening? Of ben je naaste of betrokkene? Weet dan dat je er niet alleen voor staat. Plusminus biedt je een netwerk van gelijkgestemden. Je vindt er (h)erkenning, ontmoeting en informatie over (actuele) ontwikkelingen.

 

Jouw voordelen als lid:

  • Kosteloze deelname aan onze landelijke dagen en online Webinars;
  • Kosteloze deelname aan een Lotgenotengroep in jouw regio of online;
  • Je ontvangt ieder kwartaal ons magazine boordevol interessante artikelen en inspirerende ervaringsverhalen.

Lidmaatschap

Word nu lid van Plusminus voor €30,- per jaar. Je mag natuurlijk altijd een hoger bedrag kiezen om ons extra te steunen. Als waardering ontvang je van ons een welkomstpakket dat bestaat uit de laatste drie PLUSminus magazines. Meld je aan via het online formulier onder aan deze pagina of neem contact met ons op via bureau@plusminus.nl.

Over Plusminus

Plusminus – leven met bipolariteit, is dé vereniging van en voor mensen met een bipolaire aandoening en hun naasten. We werken aan een betere kwaliteit van leven, betere zorg en maken ons sterk om het stigma op psychische kwetsbaarheid te bestrijden.

Meer over het lidmaatschap

Het Plusminus lidmaatschap loopt per kalenderjaar en geldt tot wederopzegging. Je betaalt slechts € 30,- voor het gehele kalenderjaar.

Vergoeding

Een aantal ziektekostenverzekeraars vergoedt ons lidmaatschap geheel of gedeeltelijk. Plusminus is aangesloten bij het MIND Landelijk Platform Psychische gezondheid, vaak een voorwaarde om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Check de zorgwijzer.

 

Opzeggen

We hopen dat je als lid betrokken wilt blijven bij onze vereniging. Voor iedereen met de bipolaire aandoending is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen Plusminus ondersteunen. Samen staan we sterker! Wil je toch opzeggen? Dan dien je dat vóór 1 december van het lopende kalenderjaar te doen. Dit kan door e-mail te sturen naar bureau@plusminus.nl. Als je opzegt, verzoeken we je vriendelijk om het volgende te vermelden:

  • naam, adres en telefoonnummer;
  • datum van beëindiging;
  • reden van opzegging.

Mocht je willen opzeggen, omdat je het bijvoorbeeld niet meer prettig of interessant vindt om ons blad te ontvangen, kun je natuurlijk ook overwegen om ons als donateur te blijven steunen.