Selecteer een pagina

Als je gebruik maakt van zorg en ondersteuning, weet je ook het beste waarmee je geholpen bent. En je weet wat (nog) niet goed werkt en waar de zorg dus beter georganiseerd zou kunnen worden. PGOsupport roept jou als ervaringsdeskundige daarom op om je aan te melden voor deelname aan de zogenaamde Regiobeelden.

Als je je aanmeldt en je voldoet aan het gevraagde profiel, zorgt PGOsupport dat je goed wordt voorbereid op je rol aan de gesprekstafels van de Regiobeelden. Je krijgt training op maat om in jouw eigen regio het patiëntenperspectief te vertegenwoordigen. Deelnemers ontvangen een vergoeding voor hun inbreng bij de overleggen. Het gaat om een onkostenvergoeding van €100 per overleg, inclusief reiskosten en BTW.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het gevraagde profiel of de voorwaarden die aan deelname zijn verbonden? Bezoek de website van PGOsupport. Hoe meld je je aan? Voldoe je aan het profiel en wil je je als ervaringsdeskundige inzetten voor een Regiobeeld? Stuur een e-mail met korte motivatie naar regiobeelden@pgosupport.nl.

Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je iemand die dat misschien wel is? Deel deze oproep!