Selecteer een pagina

Gezocht: vrijwilliger social media (2 tot 4 uur per week)

Leef jij op social media, zit je boordevol creatieve ideeën en heb je een hart voor vraagstukken rond bipolariteit en psychische kwetsbaarheid?

Plusminus is dé vereniging van en voor mensen met een bipolaire aandoening en hun naasten. We werken aan een betere kwaliteit van leven, betere zorg en maken ons sterk om het stigma op psychische kwetsbaarheid te bestrijden. Er zijn ongeveer 150 vrijwilligers actief bij Plusminus. Zij zetten zich met veel enthousiasme en toewijding in voor de vereniging. De komende tijd gaan we flinke stappen maken in onze (online) communicatie en voorlichting. De website en social media kanalen worden vernieuwd en er wordt een platform voor een e-community gelanceerd, in samenwerking met Mind – Ypsilon (vereniging voor familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid).

Wat vragen we?

Je maakt prikkelende, creatieve posts voor onze social kanalen, nodigt onze achterban uit tot interactie, brengt zelf ideeën in om onze kanalen visueel aantrekkelijker te maken en onze thema’s onder de aandacht te brengen. Verder beheer je de socialmediamailbox, zet je interessante en relevante artikelen klaar op de site en reageer je op vragen en opmerkingen van volgers op social media.

Wat bieden we?

Een prettige en flexibele samenwerking op ons kantoor in Amersfoort en/of vanuit huis. Jouw gemaakte onkosten worden vergoed. Ieder jaar is er een vrijwilligersweekend. En je kunt gratis gebruik maken van het veelzijdige cursusaanbod van PGO-support PGOsupport: kennis- en adviesorganisatie bij patiëntenparticipatie.

Word je enthousiast van deze vacature? Past de beschrijving je helemaal en/of wil je je op dit vlak verder ontwikkelen? Stuur dan een e-mail naar Jans Folkersma regiocoordinator@plusminus.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 oktober 2022