Selecteer een pagina

Vrijwillliger sociale media

Gezocht: vrijwilliger social media (2 tot 3 uur per week)

Leef jij op social media, zit je boordevol creatieve ideeën en heb je een hart voor vraagstukken rond bipolariteit en psychische kwetsbaarheid?

De komende tijd gaan we flinke stappen maken in onze (online) communicatie en voorlichting. De website en social media kanalen worden vernieuwd en er wordt een platform voor een e-community gelanceerd, in samenwerking met Mind – Ypsilon (vereniging voor familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid).

Wat vragen we?

Je maakt prikkelende, creatieve posts voor onze Facebook community en nodigt onze achterban uit tot interactie. Verder beheer je de socialmediamailbox, zet je interessante en relevante artikelen klaar op de site en reageer je op vragen en opmerkingen van volgers op social media.

Wat bieden we?

Een prettige en flexibele samenwerking op ons kantoor in Amersfoort en/of vanuit huis. Jouw gemaakte onkosten worden vergoed. Ieder jaar is er een vrijwilligersweekend. En je kunt gratis gebruik maken van het veelzijdige cursusaanbod van PGO-support PGOsupport: kennis- en adviesorganisatie bij patiëntenparticipatie.

Word je enthousiast van deze vacature? Past de beschrijving je helemaal en/of wil je je op dit vlak verder ontwikkelen? Stuur dan een e-mail naar Natalie Spaans community@plusminus.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

12 mei 2023