Selecteer een pagina

Groningen

Regioteam Groningen organiseert meerdere activiteiten om elkaar te ontmoeten, ervaringen te kunnen delen en kennis te verspreiden. Wij hebben een huiskamergroep in de stad Groningen. Ook er is minimaal een jaarlijkse bijeenkomst, waar lotgenoten en betrokkenen van harte welkom zijn.

Wij vieren elk jaar in maart ‘World Bipolair Day’ i.s.m. het Universitair Centrum Psychiatrie van het UMCG. In heel Nederland wordt hier aandacht aan besteed met elk jaar een ander thema, in 2021 is het thema ‘muziek’.

Regioteam

Ons regioteam is een enthousiast team van 4 mensen, wij hebben veel kennis en ervaring en gaan graag nieuwe uitdagingen aan. We zijn altijd blij met nieuwe mensen die ons team willen versterken, zodat we meer en leuke activiteiten kunnen organiseren.

Muriël Hoen (regionaal contactpersoon):
06-29267141 groningen@plusminus.nl

Lotgenotengroepen

We hebben 1 huiskamergroep voor lotgenoten in de stad Groningen. We zijn nu bezig om een nieuwe groep op te starten voor jongeren, dus je kunt je aanmelden om kennis te komen maken. Ook kunnen wij betrokkenen met elkaar in contact brengen via de regionale contactpersoon.

Heb je interesse in gespreksgroepen (ook wel huiskamergroepen genoemd) als lotgenoot of als betrokkene, meld je dan via onderstaande knop.

Aanmelden via mail

Activiteiten

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Psycho-educatie

Er wordt jaarlijks PE gegeven bij het UCP en PsyQ Groningen.

Voor informatie kun je met ons contact opnemen via groningen@plusminus.nl

Overige activiteiten

Geen