Selecteer een pagina

Utrecht

Regioteam Utrecht organiseert activiteiten om elkaar gezellig te ontmoeten en te horen van elkaars kennis en ervaring, door middel van huiskamergroepen, wandelingen, bijeenkomsten en een maatjesproject (zie onder).

Zo’n twee keer per jaar hebben we een bijeenkomst over een onderwerp dat veel van ons bipolairen aanspreekt. Eerdere thema’s waren bijvoorbeeld werk, stress en relaties. In 2019 organiseerden we met vele anderen een MIND café over eenzaamheid.

Regioteam

We zijn een gemengd team van vijf personen, jong en ouder, man en vrouw. Nieuwe mensen verwelkomen we altijd graag. Voor meer informatie kun je een email sturen naar utrecht@plusminus.nl

Lotgenotengroepen

Aanmelden via mail

Lotgenotengroepen

Sinds jaren heeft Utrecht een flink aantal huiskamergroepen, ook voor jongeren en betrokkenen. We helpen nieuwe groepen op gang komen en op verzoek ondersteunen we bestaande groepen.

Plaats Doelgroep Omschrijving Contactpersoon contactgegevens
Utrecht Lotgenoten

Er is ruimte voor meer deelnemers

De groep komt 1 keer per zes weken bij elkaar.

 

utrecht@plusminus.nl
Amersfoort Lotgenoten   utrecht@plusminus.nl

Psycho-educatie

Er wordt PE gegeven bij: Altrecht

Organisatie aanmelden? Dit kan via email.

Wandelingen
We wandelen een paar keer per jaar in bos en de groene stad, meestal met 5 – 10 mensen. Wandelingen leiden tot mooie gesprekken en energie. Je kan na afloop mee wat drinken en pannenkoeken eten.

Maatjesproject In Wisselwerking
Plusminus Utrecht is een maatjesproject gestart voor lotgenoten. Of je nou een maatje zoekt, of een maatje wilt zijn is niet zo van belang; het kan beide zijn en kan elkaar aanvullen. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij maken dan een kennismakingsafspraak met jou, zodat we in kaart kunnen brengen wat jouw interesses zijn en wat je verwacht van een maatje. Stuur een bericht naar utrecht@plusminus.nl en we nemen contact met je op. Klik hier voor meer informatie

Samen-werken Iets voor jou?

“Het is fijn om te werken met en voor mensen die het begrijpen.”

Zijn wie je bent

Zonder oordeel, vanuit het hart en met respect

Niet hoeveel je doet maar dat je doet

Geef niet meer, dan je te bieden hebt. Dan blijven we in balans

Omkijken naar elkaar

We willen met de ander zijn. De ander is leidend in wat we bieden.