Selecteer een pagina

Utrecht

Regioteam Utrecht organiseert activiteiten om elkaar gezellig te ontmoeten en te horen van elkaars kennis en ervaring, door middel van huiskamergroepen, wandelingen, bijeenkomsten en een maatjesproject (zie onder).

Zo’n twee keer per jaar hebben we een bijeenkomst over een onderwerp dat veel van ons bipolairen aanspreekt. Eerdere thema’s waren bijvoorbeeld werk, stress en relaties. In 2019 organiseerden we met vele anderen een MIND café over eenzaamheid.

Regioteam

We zijn een gemengd team van vijf personen, jong en ouder, man en vrouw. Nieuwe mensen verwelkomen we altijd graag. Voor meer informatie kun je een email sturen naar utrecht@plusminus.nl

Lotgenotengroepen

Sinds jaren heeft Utrecht een flink aantal huiskamergroepen, ook voor jongeren en betrokkenen. We helpen nieuwe groepen op gang komen en op verzoek ondersteunen we bestaande groepen.

Heb je interesse in gespreksgroepen (ook wel huiskamergroepen genoemd) als lotgenoot of als betrokkene, meld je dan via onderstaande knop.

Aanmelden via mail

Activiteiten

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland

Psycho-educatie

Er wordt PE gegeven bij: Altrecht

Organisatie aanmelden? Dit kan via email.

Overige activiteiten

Wandelingen
We wandelen een paar keer per jaar in bos en de groene stad, meestal met 5 – 10 mensen. Wandelingen leiden tot mooie gesprekken en energie. Je kan na afloop mee wat drinken en pannenkoeken eten.

Maatjesproject In Wisselwerking
Plusminus Utrecht is een maatjesproject gestart voor lotgenoten. Of je nou een maatje zoekt, of een maatje wilt zijn is niet zo van belang; het kan beide zijn en kan elkaar aanvullen. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij maken dan een kennismakingsafspraak met jou, zodat we in kaart kunnen brengen wat jouw interesses zijn en wat je verwacht van een maatje. Stuur een bericht naar utrecht@plusminus.nl en we nemen contact met je op. Klik hier voor meer informatie