Selecteer een pagina

Utrecht

 

Regioteam

 

We zijn met zijn vijven. Nieuwe mensen en ideeën zijn van harte welkom

Regionaal contactpersoon: Michiel van Beek 06 24 64 91 21 of utrecht@plusminus.nl
Heb je interesse in gespreksgroepen (ook wel huiskamergroepen genoemd) als lotgenoot of als betrokkene, mail dan naar Eline van der Werff, eline.werff@live.nl.

 

Actueel

 

Herfstwandeling in Amersfoort 5 oktober
Loop gezellig mee op zaterdag 5 oktober! We verzamelen om 10:30 uur bij het pannenkoekenhuis De Kabouterhut in Amersfoort. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Aansluitend kan je iets drinken en eten bij het pannnenkoekenhuis (op eigen kosten).
Kip- en pannenkoekenhuis De Kabouterhut, Barchman Wuytierslaan 202, 3819AC Amersfoort.

Regiobijeenkomst “Vrije tijd ?!” 9 november
Wat doe je als je omkomt in de vrije tijd? Ik heb vrije tijd nodig voor mijn noodzakelijke rust! Stabiele hobby’s als recept? Wat brengt vrije tijd jou? We gaan hierover met elkaar in gesprek en wisselen ervaringen en tips uit. Er is alle ruimte voor verhalen en vragen. Zaterdagmiddag 9 november 2019 van 14 tot 16 uur. De locatie is de Vrijwilligerscentrale, Bemuurde Weerd Oostzijde 3 te Utrecht 

 

Lotgenotengroepen

 Op dit moment draaien er 7 huiskamergroepen in de regio Utrecht/Amersfoort. Eén groep specifiek voor jongeren, één specifiek voor naasten (ouders en partners van). De rest bestaat uit lotgenoten van alle leeftijden.
Er is veel herkenning in de gesprekken. Een deelnemer verwoordde het zo “Hier kijken de mensen niet vreemd op van mijn verhaal, dat heb ik wel bij mijn familie en collega’s”. Dat is dan ook het belangrijkste, je verhaal kwijt kunnen zonder direct advies. Dat geeft opluchting en ruimte.

 

Psycho-educatie

 

Er wordt PE gegeven bij: Altrecht

 

Overige activiteiten

 

Er worden twee keer per jaar wandelingen en themabijeenkomsten georganiseerd.

Maatjesproject In Wisselwerking
Plusminus Utrecht is een maatjesproject gestart voor lotgenoten. Of je nou een maatje zoekt, of een maatje wilt zijn is niet zo van belang; het kan beide zijn en kan elkaar aanvullen. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij maken dan een kennismakingsafspraak met jou, zodat we in kaart kunnen brengen wat jouw interesses zijn en wat je verwacht van een maatje.
Stuur een bericht naar utrecht@plusminus.nl en we nemen contact met je op. Klik hier voor meer informatie