Selecteer een pagina

Datum: 18-12-2021

Tijd: 13:00 – 15:00

Locatie: Amersfoort, De eenhoorn (tegenover het station), Barchman Wuytierslaan 2

Plusminus organiseert voor haar leden een theatervoorstelling in Amersfoort die gratis toegankelijk is. Voor deze dag zijn er nog plekken beschikbaar daarom ben je ook welkom om de voorstelling bij te wonen als je geen lid bent. Het gaat om de voorstelling “Istanbul, bericht van de andere kant” waarin Michaël Bloos op zoek gaat naar de grens van de werkelijkheid in relatie tot de psychoses en de vermissing van zijn vader. Een zoektocht naar wat het is zoon te zijn. Een zoektocht naar constructen van de werkelijkheid en zijn angst die te verliezen.

De voorstelling ging oktober 2020 in première bij Frascati en daarna op tour. De voorstelling en de tour is razend goed ontvangen. Aanmelden vooraf is noodzakelijk en kan via landelijkedagen@plusminus.nl. De voorstelling start om 13.30 uur (graag 13.00 uur aanwezig).

De Volkskrant gaf de productie 5 sterren en spreekt van “een charmante performance die de ‘zin van de waan’ onderzoekt. Bloos en Biesheuvel vullen elkaar mooi aan in een charmante performance waarin ze de ander en zichzelf bevragen, grappige kunstzinnige zijwegen bewandelen, en dan weer even de rol van vader en zoon oppakken.”

Corona richtlijnen

Je dient in het bezit te zijn van een coronapas via de coronacheck app of op papier. Dit betekent dat je jouw vaccinatiebewijs moet uploaden of een ‘test voor toegang’ moet doen (https://www.testenvoortoegang.org/). Let op! Deze informatie is conform de huidige RIVM maatregelen.