Selecteer een pagina

ZEEF: onderzoek naar werk en zelfregulatie

Voor een onderzoek naar werk en zelfregulatie zijn we op zoek naar ervaringsdeskundigen met een bipolaire stoornis type 1 en naastbetrokkenen van mensen met een bipolaire stoornis type 1. Met ervaringsdeskundigen bedoelen we mensen die vanuit hun ervaring met herstellen andere mensen ondersteunen in hun herstelproces.

Zelfregulatie is iets wat ieder mens, iedere dag gebruikt. Het is het menselijk vermogen om grip te krijgen op je gedachten, emoties en gedrag. We gebruiken het om door alledaagse situaties te navigeren en om met andere mensen samen te werken. Wanneer je gebruik maakt van je zelfregulatie ben je een soort coach voor jezelf. In dit onderzoek verzamelen we ervaringen van mensen met een bipolaire stoornis type 1 met zelfregulatie op het werk. Het doel van het onderzoek is om op basis van deze ervaringen een methodiek te ontwikkelen waarmee moeilijkheden én oplossingen op dit vlak uitgezocht kunnen worden.

Het onderzoek wordt uitgevoerd vanuit Tilburg University en Hogeschool Leiden. Deelname aan het onderzoek bestaat uit een interview van 60 tot 90 minuten. U kunt zelf aangeven waar en wanneer u dat het beste uitkomt. In overleg met de onderzoeker kan het bij u thuis plaatsvinden, bij de instelling waar u begeleiding of behandeling krijgt, of ergens anders. Als dank voor uw deelname krijgt u een tegoedbon ter waarde van 15 euro. Eventuele reiskosten worden vergoed.

Voor meer informatie of deelname kan contact opgenomen worden met de onderzoeker, Juul Koene.

Contactgegevens: E-mail: j.r.koene@uvt.nl

Telefoon: 06-55429063

Website