Selecteer een pagina

Zelfhulp is een mogelijkheid om met lotgenoten in contact te komen. De deelnemers komen regelmatig samen zonder tussenkomst van de reguliere hulpverlening. In een groep kunnen deelnemers hun ervaringen delen, elkaar steunen en van elkaar leren. Door het deelnemen aan een zelfhulpgroep krijg je erkenning en begrip van lotgenoten, wat in het dagelijks leven soms moeilijk is. Praten met anderen over hetzelfde probleem helpt!

Deze groep brengt (jong)volwassenen (t/m ongeveer 30 jaar) met een bipolaire stoornis bij elkaar die met hetzelfde probleem kampen. Tijdens de bijeenkomsten krijg je de ruimte om echt naar elkaar luisteren en leer je beter om te gaan met een bipolaire stoornis. Je staat er niet alleen voor, krijgt antwoorden op talloze vragen en neemt zelf weer de regie in handen.

Als jij je verhaal kwijt wil en je zoekt lotgenoten dan ben je in onze groep van harte welkom. Het delen van ervaringen en elkaar ondersteunen staat centraal.

De groep komt 1 keer per maand samen in Eindhoven.

Aanmelden:

Voor meer informatie over de groep of om je aan te melden kun je kun je contact opnemen via mail/telefoon: eindhoven@zelfhulpnetwerk.nl /040-2118328.

Voor meer informatie over Stichting Zelfhulp Netwerk Zuidoost-Brabant of andere zelfhulpgroepen kun je kijken op onze website: www.zelhulpnetwerk.nl